Dakdichting en bedekking

WIE BEROEP DOET OP DE EXPERTISE VAN DAK2020 SLAAPT GEGARANDEERD OP BEIDE OREN!

Leg zowel uw daktimmerwerken als het plaatsen van dakbekleding in onze ervaren handen.

Bij DAK2020 zijn wij al 25 jaar bedreven in het plaatsen, renoveren en herstellen van hellende daken. U kan zowel de daktimmerwerken als het installeren van de dakbekleding aan ons overlaten en dat maakt ons bedrijf zo uniek. Ook het plaatsen van dakisolatie nemen wij graag voor onze rekening.

Wij zijn gediplomeerd schrijnwerker en dat garandeert u een perfect afgewerkte, stevige en veilige dakconstructie. Aan welke bekleding voor uw dak had u vervolgens gedacht? Pannen, leien of natuurleien? Wij staan u graag bij met raad en daad.

Dringende herstelling gewenst?

Zit u met een lek of een ander euvel dat niet kan wachten? Dan mag u ons steeds contacteren. Wij maken graag zo snel mogelijk tijd voor u.

 

Voor hellende daken kunnen wij u alle keramische en betonnen pannen aanbieden alsook leien en natuurleien.

 koramic    eternit

 

EPDM of roofing laten plaatsen? Ook platte daken nemen wij graag onder handen.

In de moderne architectuur wordt standaard vaak voor platte daken gekozen. Dat is niet enkel mooi om te zien, er zijn ook enkele belangrijke voordelen aan verbonden. Zo zal u van meer bruikbare ruimte genieten op de verdieping onder het dak en kan u uw woning gemakkelijker uitbreiden met een extra verdieping, moest u dat in de toekomst wensen.

Bij DAK2020 hebben we al een kwarteeuw ervaring met het plaatsen van platte daken. Heeft u al nagedacht over de dakbekleding? Wij plaatsen zowel roofing als EPDM en staan u graag bij met professioneel advies wanneer u uw keuze maakt.

Wat platte daken betreft werken wij voornamenlijk met resitrix en wolfin dakdichtingen.

wolfin                         resterix    

 

Meer dan dakbekleding alleen.

Wat ons bedrijf zo uniek maakt, is het feit dat wij niet alleen bedreven zijn in het bekleden van daken, maar ook in daktimmerwerken. Daarnaast kan u ook op ons rekenen voor (dringende) herstellingen, dakafwerking zoals lichtkoepels en dakgoten én voor gevelbekleding. Wij bieden u dus het totaalplaatje!

Onze hoofdzetel is gelegen in Lille, maar wij zijn actief in de wijde omtrek. Woont u in Herentals, Turnhout of Merksplas? Of nog verder weg in regio Kempen/ Antwerpen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag tot uw dienst!

 

Vraag uw
gratis offerte.
 

Meer info


De beste materialen 
tegen de scherpste prijzen!

Messenger

DAK 2020 gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacybeleid